PARBRIZE ONLINE

MONTAJ PARBRIZE AUTO, LUNETE SI GEAMURI LATERALE LA DOMICILIUL CLIENTULUI IN BUCURESTI SI ILFOV.

Indiferent daca aveti un vehicul mai nou sau ceva mai vechi, aveti nevoie de acesta pentru a va deplasa din punctul A in punctul B.

Ai nevoie sa fie in siguranta. In calitate de lider in industria de inlocuire a sticlei auto, Parbrize Online ofera servicii de inlocuire a parbrizului lunetei si a gemului auto de cea mai inalta calitate pentru clientii nostri.

Tehnicienii nostri calificati utilizeaza cele mai bune materiale pentru inlocuirea parbrizului, lunetei si gemului auto asigurand o instalare de calitate. Serviciul de montaj la domiciliu va ofera mai multe avantaje: Economisiti timp pretios prin faptul ca noi venim la locul de munca, acasa sau in alta locatie. Oriunde ai nevoie de noi, vom fi acolo.

Oferim Garantie la produs 24 luni si la montaj 24 luni.PARBRIZE ONLINE vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize originale, Pilkington, Fuyao, Benson, Saint-Gobain, Agc in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov.

Accesaza intreaga gama de parbrize, lunete si geamuri laterale.
PARBRIZE AUTO

Marci parbrize auto.

ID : 1597478446


parbriz IRISBUS PROWAY

Share :

Abrevieri parbrize:
P:Parbriz clar
P+V:Parbriz cu tenta verde
P+S:Parbriz cu parasolar
P+SE:Parbriz cu senzor
P+I:Parbriz cu incalzire
P+H:Parbriz heliomat
P+C:Parbriz cu camera
P+Hud:Parbriz cu head up display

Parbriz IRISBUS PROWAY

Parbriz IRISBUS PROWAY, an fabricatie 2009

Tara anunt : Romania

Localitate : AFUMATI, ILFOV

Cod postal : 077013


Suna acum

Istoria parbrizului a inceput in 1904. Acesta a fost primul an in care producatorii de autovehicule au ajuns la concluzia ca soferii sunt mult mai protejati daca au o bucata de geam in fata lor. Din pacate, multa vreme geamul a fost o simpla foaie de sticla si a reprezentat un pericol real de taiere in caz de accident. Cu timpul insa, rand pe rand au aparut parbrizele curbate, laminate, securizate si dotate cu din ce in ce mai multe elemente de siguranta.

Astazi, chiar si parbrizul celei mai ieftine masini de pe piata este gandit in asa fel incat sa se sparga in mii de bucatele atunci cand este supus unor forte foarte mari, in asa fel incat sa nu genereze pericol pentru soferi si pasageri. Pe langa asta, parbrizele moderne sunt dotate cu senzori de ploaie, senzori de incalzire sau senzori auto si rezista cu brio unui numar mare de factori de mediu si chiar unor socuri fizice. Rezistenta parbrizelor moderne nu este infinita, insa. Uneori, din cauza imbatranirii sticlei, din cauza trepidatiilor generate de trantitul usilor sau din cauza unei simple pietricele, parbrizul ajunge sa se crape.

Suntem aici sa te ajutam daca ai parbrizul crapat sau spart

Din fericire, suntem aici sa te ajutam. In magazinul nostru toata atentia este focusata asupra geamurilor auto, in asa fel incat vei gasi parbrize pentru orice tip de autovehicul, indiferent de producator, de model sau de anul in care a fost produs.

Iti oferim parbrize de cea mai buna calitate produse de branduri precum Pilkington, AGC sau Benson si ne asiguram ca ajung la tine in cele mai bune conditii. Pe langa procesul de comercializare si livrare, iti oferim si servicii de montaj direct la tine acasa. Daca esti din Bucuresti sau Ilfov si ai probleme cu parbrizul, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne suni. Dupa ce ne-ai spus care este problema, urmam cativa pasi care te ajuta sa o rezolvi cat se poate de rapid:

  • Gasim parbrizul perfect pentru tine;
  • Il livram in deplina siguranta pana la tine acasa;
  • Il montam, folosindu-ne de cele mai bune materiale si de cei mai buni oameni;
  • Iti oferim o garantie de 24 de luni pentru lucrare.

Dupa montaj, tot ceea ce iti ramane de facut este sa ingrijesti parbrizul si sa te asiguri ca nu mai este spart sau crapat.

De ce sa apelezi la serviciile noastre?

In primul rand, pentru ca parbrizele comercializate de noi au cele mai mici de pe piata. Pe langa economia de bani, poti economisi si foarte mult timp, deoarece venim direct la tine acasa si montam parbrizul pe loc.

Nu in ultimul rand, merita sa ne alegi pentru uriasa diversitate de produse. Pe langa parbrize comercializam si lunete sau geamuri laterale, in asa fel incat sa ai garantia ca pleci la drum in deplina siguranta si ajungi la destinatie fara niciun fel de probleme.

www.parbrize-online.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz IRISBUS PROWAY sector 1: Parbriz IRISBUS PROWAY Aviatorilor, Parbriz IRISBUS PROWAY Aviatiei, Parbriz IRISBUS PROWAY Baneasa, Parbriz IRISBUS PROWAY Bucurestii Noi, Parbriz IRISBUS PROWAY Damaroaia, Parbriz IRISBUS PROWAY Domenii, Parbriz IRISBUS PROWAY Dorobanti, Parbriz IRISBUS PROWAY Gara de Nord, Parbriz IRISBUS PROWAY Grivita, Parbriz IRISBUS PROWAY Victoriei, Parbriz IRISBUS PROWAY Floreasca, Parbriz IRISBUS PROWAY Pajura, Parbriz IRISBUS PROWAY Pipera, Parbriz IRISBUS PROWAY Primaverii, Parbriz IRISBUS PROWAY Piata Romana. Parbriz IRISBUS PROWAY sector 2: Parbriz IRISBUS PROWAY Colentina, Parbriz IRISBUS PROWAY Iancului, Parbriz IRISBUS PROWAY Mosilor, Parbriz IRISBUS PROWAY Obor, Parbriz IRISBUS PROWAY Pantelimon, Parbriz IRISBUS PROWAY Stefan Cel Mare, Parbriz IRISBUS PROWAY Tei, Parbriz IRISBUS PROWAY Vatra Luminoasa. Parbriz IRISBUS PROWAY Sectorul 3: Parbriz IRISBUS PROWAY Balta Alba, Parbriz IRISBUS PROWAY Centrul Civic, Parbriz IRISBUS PROWAY Dristor, Parbriz IRISBUS PROWAY Dudesti, Parbriz IRISBUS PROWAY Lipscani, Parbriz IRISBUS PROWAY Muncii, Parbriz IRISBUS PROWAY Titan, Parbriz IRISBUS PROWAY Unirii, Parbriz IRISBUS PROWAY Vitan, Parbriz IRISBUS PROWAY Timpuri Noi. Parbriz IRISBUS PROWAY Sectorul 4: Parbriz IRISBUS PROWAY Giurgiului, Parbriz IRISBUS PROWAY Berceni, Parbriz IRISBUS PROWAY Oltenitei, Parbriz IRISBUS PROWAY Tineretului, Parbriz IRISBUS PROWAY Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz IRISBUS PROWAY 13 Septembrie, Parbriz IRISBUS PROWAY Panduri, Parbriz IRISBUS PROWAY Cotroceni, Parbriz IRISBUS PROWAY Dealul Spirii, Parbriz IRISBUS PROWAY Sebastian, Parbriz IRISBUS PROWAY Giurgiului, Parbriz IRISBUS PROWAY Ferentari, Parbriz IRISBUS PROWAY Rahova, Parbriz IRISBUS PROWAY Ghencea, Parbriz IRISBUS PROWAY Pieptanari, Parbriz IRISBUS PROWAY Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz IRISBUS PROWAY Crangasi, Parbriz IRISBUS PROWAY Ghencea, Parbriz IRISBUS PROWAY Giulesti, Parbriz IRISBUS PROWAY Drumul Taberei, Parbriz IRISBUS PROWAY Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz IRISBUS PROWAY Bragadiru, Parbriz IRISBUS PROWAY Buftea, Parbriz IRISBUS PROWAY Chitila, Parbriz IRISBUS PROWAY Magurele, Parbriz IRISBUS PROWAY Otopeni, Parbriz IRISBUS PROWAY Oras Pantelimon, Parbriz IRISBUS PROWAY Popesti Leordeni, Parbriz IRISBUS PROWAY Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz IRISBUS PROWAY. Parbrize online, prin colaboratorii sai, vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize IRISBUS PROWAY originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz IRISBUS PROWAY cu senzor de ploaie, Parbriz IRISBUS PROWAY cu senzor lumina, Parbriz IRISBUS PROWAY cu incalzire, Parbriz IRISBUS PROWAY cu antena radio incorporata, Parbriz IRISBUS PROWAY cu parasolar. Parbrize Originale practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz IRISBUS PROWAY. Parbrize online, prin colaboratorii sai, monteaza si livreaza parbrize auto IRISBUS PROWAY in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz IRISBUS PROWAY fabricat in anii: Deasemenea, Anunturi Parbrize, in parteneriat cu o serie de colaboratori, comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele IRISBUS precum: IRISBUS ACCESS BUS 127, IRISBUS AGORA, IRISBUS ARES, IRISBUS ARWAY, IRISBUS AXER, IRISBUS CITELIS, IRISBUS CITYCLASS, IRISBUS CREALIS, IRISBUS CROSSWAY, IRISBUS DAILY TOURYS, IRISBUS DOMINO, IRISBUS EUROMIDI, IRISBUS EUROPOLIS, IRISBUS EURORIDER, IRISBUS EVADYS, IRISBUS ILIADE, IRISBUS MAGELYS, IRISBUS MIDIBUS, IRISBUS MIDIRIDER, IRISBUS PROWAY, IRISBUS RECREO,Furnizorii nostri de parbrize sunt :
.

Oferta completa parbrize auto


LUNETE AUTO

Comercializeaza si monteaza lunete auto.

Luneta este geamul montant in partea opusa parbrizului sau geamul din spate al autovehiculului, realizat din sticla securizata pentru a permite evacuarea in siguranta a pasagerilor in caz de accident. Acesta are de asemenea scopul de a oferi soferului vizibilitate prin oglinda retrovizoare interioara sau la mersul cu spatele.

Pentru o mai buna vizibilitate, lunetele moderne sunt echipate cu sistem de incalzire pentru dezaburirea geamului pe timp de ploaie sau zapada. Unele autovehicule cu spatele drept sunt dotate cu lunete care pot fi coborate sau rabatate pentru aerisirea interiorului.

Exista mai multe tipuri de lunete: luneta cu dezaburire inclusa,luneta fara dezaburire, luneta clara, luneta verde, luneta verde inchis sau luneta fumurie. Parbrize Online vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama foarte larga de lunete. Montam lunete la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Lunete Originale, Pilkington, Fuyao, Benson, Agc, Splintex, Saint-Gobain, Guardian, Nordglass, Xyg, Yesglass, Starglass, Kmk Glass. Lunete cu incalzire, lunete fumurii. Parbrize Online practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 24 Luni pentru toate lunetele vandute si montate.

Va oferim lunete pentru urmatoarele marci auto:Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, Bmc, Bmw, Bova, Bredamenarinibus, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Dennis, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Irisbus, Irizar, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, King Long, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Man, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Neoplan, Nissan, Opel, Otokar, Peugeot, Piaggio, Pontiac, Porsche, Renault, Renault Trucks, Rolls Royce, Rover, Saab, Scania, Seat, Setra, Skoda, Smart, Solaris, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Oferta completa lunete auto


GEAMURI AUTO

Comercializeaza si monteaza geamuri auto.

Geamurile masinii sunt de mai multe feluri: parbriz, luneta, geamuri laterale si geamuri mici triunghiulare. Toate sunt de tip securizat, adica in cazul unei spargeri se vor forma mici firimituri de sticla, nu bucati mari cum se intampla la un geam de apartament, pentru a nu se taia pasagerii. Geamurile pot fi cu tenta verde, clare sau fumurii. Parbrize Online vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama foarte larga de geamuri laterale si coltare. Montam geamuri laterale si coltare la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Geamuri laterale si coltare Originale, Pilkington, Fuyao, Benson, Agc, Splintex, Saint-Gobain, Guardian, Nordglass, Xyg, Yesglass, Starglass, Kmk Glass. Geamuri laterale si coltare fumurii. Parbrize Online practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 24 Luni pentru toate geamurile vandute si montate.

Va oferim geamuri pentru urmatoarele marci auto:Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, Bmc, Bmw, Bova, Bredamenarinibus, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Dennis, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Irisbus, Irizar, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, King Long, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Man, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Neoplan, Nissan, Opel, Otokar, Peugeot, Piaggio, Pontiac, Porsche, Renault, Renault Trucks, Rolls Royce, Rover, Saab, Scania, Seat, Setra, Skoda, Smart, Solaris, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Oferta completa geamuri auto


CONTACTCauta un produs