PARBRIZE ONLINE

MONTAJ PARBRIZE AUTO, LUNETE SI GEAMURI LATERALE LA DOMICILIUL CLIENTULUI IN BUCURESTI SI ILFOV.

Indiferent daca aveti un vehicul mai nou sau ceva mai vechi, aveti nevoie de acesta pentru a va deplasa din punctul A in punctul B.

Ai nevoie sa fie in siguranta. In calitate de lider in industria de inlocuire a sticlei auto, Parbrize Online ofera servicii de inlocuire a parbrizului lunetei si a gemului auto de cea mai inalta calitate pentru clientii nostri.

Tehnicienii nostri calificati utilizeaza cele mai bune materiale pentru inlocuirea parbrizului, lunetei si gemului auto asigurand o instalare de calitate. Serviciul de montaj la domiciliu va ofera mai multe avantaje: Economisiti timp pretios prin faptul ca noi venim la locul de munca, acasa sau in alta locatie. Oriunde ai nevoie de noi, vom fi acolo.

Oferim Garantie la produs 24 luni si la montaj 24 luni.PARBRIZE ONLINE vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize originale, Pilkington, Fuyao, Benson, Saint-Gobain, Agc in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov.

Accesaza intreaga gama de parbrize, lunete si geamuri laterale.
PARBRIZE AUTO

Marci parbrize auto.

ID : 1597498843


parbriz IRISBUS EUROMIDI

Share :

Abrevieri parbrize:
P:Parbriz clar
P+V:Parbriz cu tenta verde
P+S:Parbriz cu parasolar
P+SE:Parbriz cu senzor
P+I:Parbriz cu incalzire
P+H:Parbriz heliomat
P+C:Parbriz cu camera
P+Hud:Parbriz cu head up display

Parbriz IRISBUS EUROMIDI

Parbriz IRISBUS EUROMIDI, an fabricatie 2017

Tara anunt : Romania

Localitate : SAFTICA, ILFOV

Cod postal : 077019


Suna acum

Istoria parbrizului a inceput in 1904. Acesta a fost primul an in care producatorii de autovehicule au ajuns la concluzia ca soferii sunt mult mai protejati daca au o bucata de geam in fata lor. Din pacate, multa vreme geamul a fost o simpla foaie de sticla si a reprezentat un pericol real de taiere in caz de accident. Cu timpul insa, rand pe rand au aparut parbrizele curbate, laminate, securizate si dotate cu din ce in ce mai multe elemente de siguranta.

Astazi, chiar si parbrizul celei mai ieftine masini de pe piata este gandit in asa fel incat sa se sparga in mii de bucatele atunci cand este supus unor forte foarte mari, in asa fel incat sa nu genereze pericol pentru soferi si pasageri. Pe langa asta, parbrizele moderne sunt dotate cu senzori de ploaie, senzori de incalzire sau senzori auto si rezista cu brio unui numar mare de factori de mediu si chiar unor socuri fizice. Rezistenta parbrizelor moderne nu este infinita, insa. Uneori, din cauza imbatranirii sticlei, din cauza trepidatiilor generate de trantitul usilor sau din cauza unei simple pietricele, parbrizul ajunge sa se crape.

Suntem aici sa te ajutam daca ai parbrizul crapat sau spart

Din fericire, suntem aici sa te ajutam. In magazinul nostru toata atentia este focusata asupra geamurilor auto, in asa fel incat vei gasi parbrize pentru orice tip de autovehicul, indiferent de producator, de model sau de anul in care a fost produs.

Iti oferim parbrize de cea mai buna calitate produse de branduri precum Pilkington, AGC sau Benson si ne asiguram ca ajung la tine in cele mai bune conditii. Pe langa procesul de comercializare si livrare, iti oferim si servicii de montaj direct la tine acasa. Daca esti din Bucuresti sau Ilfov si ai probleme cu parbrizul, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne suni. Dupa ce ne-ai spus care este problema, urmam cativa pasi care te ajuta sa o rezolvi cat se poate de rapid:

  • Gasim parbrizul perfect pentru tine;
  • Il livram in deplina siguranta pana la tine acasa;
  • Il montam, folosindu-ne de cele mai bune materiale si de cei mai buni oameni;
  • Iti oferim o garantie de 24 de luni pentru lucrare.

Dupa montaj, tot ceea ce iti ramane de facut este sa ingrijesti parbrizul si sa te asiguri ca nu mai este spart sau crapat.

De ce sa apelezi la serviciile noastre?

In primul rand, pentru ca parbrizele comercializate de noi au cele mai mici de pe piata. Pe langa economia de bani, poti economisi si foarte mult timp, deoarece venim direct la tine acasa si montam parbrizul pe loc.

Nu in ultimul rand, merita sa ne alegi pentru uriasa diversitate de produse. Pe langa parbrize comercializam si lunete sau geamuri laterale, in asa fel incat sa ai garantia ca pleci la drum in deplina siguranta si ajungi la destinatie fara niciun fel de probleme.

www.parbrize-online.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz IRISBUS EUROMIDI sector 1: Parbriz IRISBUS EUROMIDI Aviatorilor, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Aviatiei, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Baneasa, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Bucurestii Noi, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Damaroaia, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Domenii, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Dorobanti, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Gara de Nord, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Grivita, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Victoriei, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Floreasca, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Pajura, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Pipera, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Primaverii, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Piata Romana. Parbriz IRISBUS EUROMIDI sector 2: Parbriz IRISBUS EUROMIDI Colentina, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Iancului, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Mosilor, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Obor, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Pantelimon, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Stefan Cel Mare, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Tei, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Vatra Luminoasa. Parbriz IRISBUS EUROMIDI Sectorul 3: Parbriz IRISBUS EUROMIDI Balta Alba, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Centrul Civic, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Dristor, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Dudesti, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Lipscani, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Muncii, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Titan, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Unirii, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Vitan, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Timpuri Noi. Parbriz IRISBUS EUROMIDI Sectorul 4: Parbriz IRISBUS EUROMIDI Giurgiului, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Berceni, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Oltenitei, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Tineretului, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz IRISBUS EUROMIDI 13 Septembrie, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Panduri, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Cotroceni, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Dealul Spirii, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Sebastian, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Giurgiului, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Ferentari, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Rahova, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Ghencea, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Pieptanari, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz IRISBUS EUROMIDI Crangasi, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Ghencea, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Giulesti, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Drumul Taberei, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz IRISBUS EUROMIDI Bragadiru, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Buftea, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Chitila, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Magurele, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Otopeni, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Oras Pantelimon, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Popesti Leordeni, Parbriz IRISBUS EUROMIDI Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz IRISBUS EUROMIDI. Parbrize online, prin colaboratorii sai, vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize IRISBUS EUROMIDI originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz IRISBUS EUROMIDI cu senzor de ploaie, Parbriz IRISBUS EUROMIDI cu senzor lumina, Parbriz IRISBUS EUROMIDI cu incalzire, Parbriz IRISBUS EUROMIDI cu antena radio incorporata, Parbriz IRISBUS EUROMIDI cu parasolar. Parbrize Originale practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz IRISBUS EUROMIDI. Parbrize online, prin colaboratorii sai, monteaza si livreaza parbrize auto IRISBUS EUROMIDI in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz IRISBUS EUROMIDI fabricat in anii: Deasemenea, Anunturi Parbrize, in parteneriat cu o serie de colaboratori, comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele IRISBUS precum: IRISBUS ACCESS BUS 127, IRISBUS AGORA, IRISBUS ARES, IRISBUS ARWAY, IRISBUS AXER, IRISBUS CITELIS, IRISBUS CITYCLASS, IRISBUS CREALIS, IRISBUS CROSSWAY, IRISBUS DAILY TOURYS, IRISBUS DOMINO, IRISBUS EUROMIDI, IRISBUS EUROPOLIS, IRISBUS EURORIDER, IRISBUS EVADYS, IRISBUS ILIADE, IRISBUS MAGELYS, IRISBUS MIDIBUS, IRISBUS MIDIRIDER, IRISBUS PROWAY, IRISBUS RECREO,Furnizorii nostri de parbrize sunt :
.

Oferta completa parbrize auto


LUNETE AUTO

Comercializeaza si monteaza lunete auto.

Luneta este geamul montant in partea opusa parbrizului sau geamul din spate al autovehiculului, realizat din sticla securizata pentru a permite evacuarea in siguranta a pasagerilor in caz de accident. Acesta are de asemenea scopul de a oferi soferului vizibilitate prin oglinda retrovizoare interioara sau la mersul cu spatele.

Pentru o mai buna vizibilitate, lunetele moderne sunt echipate cu sistem de incalzire pentru dezaburirea geamului pe timp de ploaie sau zapada. Unele autovehicule cu spatele drept sunt dotate cu lunete care pot fi coborate sau rabatate pentru aerisirea interiorului.

Exista mai multe tipuri de lunete: luneta cu dezaburire inclusa,luneta fara dezaburire, luneta clara, luneta verde, luneta verde inchis sau luneta fumurie. Parbrize Online vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama foarte larga de lunete. Montam lunete la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Lunete Originale, Pilkington, Fuyao, Benson, Agc, Splintex, Saint-Gobain, Guardian, Nordglass, Xyg, Yesglass, Starglass, Kmk Glass. Lunete cu incalzire, lunete fumurii. Parbrize Online practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 24 Luni pentru toate lunetele vandute si montate.

Va oferim lunete pentru urmatoarele marci auto:Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, Bmc, Bmw, Bova, Bredamenarinibus, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Dennis, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Irisbus, Irizar, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, King Long, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Man, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Neoplan, Nissan, Opel, Otokar, Peugeot, Piaggio, Pontiac, Porsche, Renault, Renault Trucks, Rolls Royce, Rover, Saab, Scania, Seat, Setra, Skoda, Smart, Solaris, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Oferta completa lunete auto


GEAMURI AUTO

Comercializeaza si monteaza geamuri auto.

Geamurile masinii sunt de mai multe feluri: parbriz, luneta, geamuri laterale si geamuri mici triunghiulare. Toate sunt de tip securizat, adica in cazul unei spargeri se vor forma mici firimituri de sticla, nu bucati mari cum se intampla la un geam de apartament, pentru a nu se taia pasagerii. Geamurile pot fi cu tenta verde, clare sau fumurii. Parbrize Online vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama foarte larga de geamuri laterale si coltare. Montam geamuri laterale si coltare la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Geamuri laterale si coltare Originale, Pilkington, Fuyao, Benson, Agc, Splintex, Saint-Gobain, Guardian, Nordglass, Xyg, Yesglass, Starglass, Kmk Glass. Geamuri laterale si coltare fumurii. Parbrize Online practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 24 Luni pentru toate geamurile vandute si montate.

Va oferim geamuri pentru urmatoarele marci auto:Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, Bmc, Bmw, Bova, Bredamenarinibus, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Dennis, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Irisbus, Irizar, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, King Long, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Man, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Neoplan, Nissan, Opel, Otokar, Peugeot, Piaggio, Pontiac, Porsche, Renault, Renault Trucks, Rolls Royce, Rover, Saab, Scania, Seat, Setra, Skoda, Smart, Solaris, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Oferta completa geamuri auto


CONTACTCauta un produs