PARBRIZE ONLINE

MONTAJ PARBRIZE AUTO, LUNETE SI GEAMURI LATERALE LA DOMICILIUL CLIENTULUI IN BUCURESTI SI ILFOV.

Indiferent daca aveti un vehicul mai nou sau ceva mai vechi, aveti nevoie de acesta pentru a va deplasa din punctul A in punctul B.

Ai nevoie sa fie in siguranta. In calitate de lider in industria de inlocuire a sticlei auto, Parbrize Online ofera servicii de inlocuire a parbrizului lunetei si a gemului auto de cea mai inalta calitate pentru clientii nostri.

Tehnicienii nostri calificati utilizeaza cele mai bune materiale pentru inlocuirea parbrizului, lunetei si gemului auto asigurand o instalare de calitate. Serviciul de montaj la domiciliu va ofera mai multe avantaje: Economisiti timp pretios prin faptul ca noi venim la locul de munca, acasa sau in alta locatie. Oriunde ai nevoie de noi, vom fi acolo.

Oferim Garantie la produs 24 luni si la montaj 24 luni.PARBRIZE ONLINE vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize originale, Pilkington, Fuyao, Benson, Saint-Gobain, Agc in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov.

Accesaza intreaga gama de parbrize, lunete si geamuri laterale.
PARBRIZE AUTO

Marci parbrize auto.

ID : 1602273956


parbriz IVECO DAILY IV Bus

Share :

Parbrize IVECO DAILY IV Bus an fabricatie 2011, marca STAR GLASS. Produs vandut de Parbrize Audi.

Producator parbriz : STAR GLASS

Pret : 760 Lei

Data anunt : 2020-10-09 23:05:56

ID : 1625172358


parbriz IVECO DAILY IV Bus

Share :

Parbrize auto SPLINTEX pentru IVECO DAILY IV Bus, din 2006. Produs pus in vanzare de catre Parbrize Audi.

Producator parbriz : SPLINTEX

Pret : 680 Lei

Data anunt : 2021-07-01 23:45:58

ID : 1633662463


parbriz IVECO DAILY IV Bus

Share :

Parbrize YES GLASS pentru IVECO DAILY IV Bus, din 2006. Produs pus in vanzare de catre Parbrize Audi.

Producator parbriz : YES GLASS

Pret : 410 Lei

Data anunt : 2021-10-08 06:07:43

ID : 1633673909


parbriz IVECO DAILY IV Bus

Share :

Parbriz AGC pentru IVECO DAILY IV Bus, din 2007. Produs pus in vanzare de catre Parbrize Audi.

Producator parbriz : AGC

Pret : 560 Lei

Data anunt : 2021-10-08 09:18:29

ID : 1633690526


parbriz IVECO DAILY IV Bus

Share :

Parbrize FUYAO pentru IVECO DAILY IV Bus, din 2007. Produs pus in vanzare de catre Parbriz Bucuresti.

Producator parbriz : FUYAO

Pret : 420 Lei

Data anunt : 2021-10-08 13:55:26

ID : 1633693255


parbriz IVECO DAILY IV Bus

Share :

Parbrize FUYAO pentru IVECO DAILY IV Bus, din 2006. Produs pus in vanzare de catre Parbriz Bucuresti.

Producator parbriz : FUYAO

Pret : 390 Lei

Data anunt : 2021-10-08 14:40:55

ID : 1633786853


parbriz IVECO DAILY IV Bus

Share :

Parbriz XYG pentru IVECO DAILY IV Bus, din 2007. Produs pus in vanzare de catre Parbriz Bucuresti.

Producator parbriz : XYG

Pret : 590 Lei

Data anunt : 2021-10-09 16:40:53

ID : 1633992736


parbriz IVECO DAILY IV Bus

Share :

Parbriz STAR GLASS pentru IVECO DAILY IV Bus, din 2008. Produs pus in vanzare de catre Parbrize Audi.

Producator parbriz : STAR GLASS

Pret : 750 Lei

Data anunt : 2021-10-12 01:52:16

Oferta completa parbrize auto


LUNETE AUTO

Comercializeaza si monteaza lunete auto.

Luneta este geamul montant in partea opusa parbrizului sau geamul din spate al autovehiculului, realizat din sticla securizata pentru a permite evacuarea in siguranta a pasagerilor in caz de accident. Acesta are de asemenea scopul de a oferi soferului vizibilitate prin oglinda retrovizoare interioara sau la mersul cu spatele.

Pentru o mai buna vizibilitate, lunetele moderne sunt echipate cu sistem de incalzire pentru dezaburirea geamului pe timp de ploaie sau zapada. Unele autovehicule cu spatele drept sunt dotate cu lunete care pot fi coborate sau rabatate pentru aerisirea interiorului.

Exista mai multe tipuri de lunete: luneta cu dezaburire inclusa,luneta fara dezaburire, luneta clara, luneta verde, luneta verde inchis sau luneta fumurie. Parbrize Online vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama foarte larga de lunete. Montam lunete la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Lunete Originale, Pilkington, Fuyao, Benson, Agc, Splintex, Saint-Gobain, Guardian, Nordglass, Xyg, Yesglass, Starglass, Kmk Glass. Lunete cu incalzire, lunete fumurii. Parbrize Online practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 24 Luni pentru toate lunetele vandute si montate.

Va oferim lunete pentru urmatoarele marci auto:Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, Bmc, Bmw, Bova, Bredamenarinibus, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Dennis, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Irisbus, Irizar, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, King Long, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Man, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Neoplan, Nissan, Opel, Otokar, Peugeot, Piaggio, Pontiac, Porsche, Renault, Renault Trucks, Rolls Royce, Rover, Saab, Scania, Seat, Setra, Skoda, Smart, Solaris, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Oferta completa lunete auto


GEAMURI AUTO

Comercializeaza si monteaza geamuri auto.

Geamurile masinii sunt de mai multe feluri: parbriz, luneta, geamuri laterale si geamuri mici triunghiulare. Toate sunt de tip securizat, adica in cazul unei spargeri se vor forma mici firimituri de sticla, nu bucati mari cum se intampla la un geam de apartament, pentru a nu se taia pasagerii. Geamurile pot fi cu tenta verde, clare sau fumurii. Parbrize Online vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama foarte larga de geamuri laterale si coltare. Montam geamuri laterale si coltare la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Geamuri laterale si coltare Originale, Pilkington, Fuyao, Benson, Agc, Splintex, Saint-Gobain, Guardian, Nordglass, Xyg, Yesglass, Starglass, Kmk Glass. Geamuri laterale si coltare fumurii. Parbrize Online practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 24 Luni pentru toate geamurile vandute si montate.

Va oferim geamuri pentru urmatoarele marci auto:Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, Bmc, Bmw, Bova, Bredamenarinibus, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Dennis, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Irisbus, Irizar, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, King Long, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Man, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Neoplan, Nissan, Opel, Otokar, Peugeot, Piaggio, Pontiac, Porsche, Renault, Renault Trucks, Rolls Royce, Rover, Saab, Scania, Seat, Setra, Skoda, Smart, Solaris, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Oferta completa geamuri auto


CONTACTCauta un produs